Løgn: Jeg fik stjålet for 300.000 kr.

35-årig kvinde dømt for bedrageri - anmeldelse om indbrud var falsk

Arkivfoto <i>Foto Kim Dahl Hansen</i>

Arkivfoto Foto Kim Dahl Hansen

AALBORG:En 35-årig kvinde fra Vodskov blev onsdag i byretten i Aalborg dømt for falsk anmeldelse af indbrud samt bedrageri.

Dommen blev på fem måneders betinget fængsel samt 100 timers samfundstjeneste med en prøvetid på to år, oplyser anklager Philip Pagter. Kvinden ankede dommen på stedet.

Flere ting vakte først forsikringsselskabets og siden politiets mistanke mod kvinden.

Flere end 1.000 dvd´er

Det var torsdag aften 27. september, kvinden meldte til politiet, at der havde været indbrud i hendes hjem i tidsrummet klokken 16 til 21.50. Gerningsmændene havde stjålet en hel del.

Det var flere fladskærms-tv, flere computere, pengeskab, 7.000 kroner i kontanter samt flere end 1.000 dvd-film og spil. Alt sammen til en værdi på mindst 300.000 kroner.

Forsikringsselskabets taksator mente dog ikke, at værdierne stod mål med kvindens indkomst. Desuden ville det tage meget lang tid at afmontere de mange fjernsyn fra vægge og kræve mindst seks flyttekasser til at fragte de mange tyvekoster i.

Hund i haven

Derfor besøgte han kvinden og kunne konstatere, at hun har en hund, der virkede aggressiv. Den var i følge anmeldelse ude i haven under indbruddet, der skete via terrassedøren.

Senere i forløbet viste kvinden fotos - taget med mobiltelefon - af de forsvundne effekter for at dokumentere sit tab.

Men politiet kunne efterforske sig frem til, at billederne var taget 10. oktober, altså efter indbruddet, og ud fra tidspunktet samt telefonens gps kunne politiet også konstatere, at billederne var taget på en adresse i Gistrup.

Brugte pc mens der var indbrud

Desuden fandt politiet ud af, at der fra kvindens bopæl i Vodskov var 55 søgninger på internettet fra en computer i det tidsrum, indbruddet skulle have fundet sted.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.