Løgstør Open Air udvider med en dag

Koncertarrangør i Løgstør tager en chance

I 2012 rykkede Løgstør Open Air til en ny koncertplads i den gamle fredede Christiansmindeskov. Arkivfoto: Martin Damgård

I 2012 rykkede Løgstør Open Air til en ny koncertplads i den gamle fredede Christiansmindeskov. Arkivfoto: Martin Damgård

LØGSTØR:Sidste år var Løgstør Open Air tæt på at lukke og slukke, fordi musikarrangementet kun lige løb økonomisk rundt. Men Løgstør Idrætsforening, der står bag, valgte at give koncerten en ny chance og satse stort. Derfor udvider Løgstør Open Air til sommer koncerten med en ekstra dag.

Dørene åbnes fredag 16. august kl. 17 og koncerten slutter først lørdag til midnat.

- Det er et koncept som vi tror vil interessere især det yngre publikum, siger Løgstør Open Air-formand Jens Hedegaard, der dog samtidig understreger, at man i år satser på et musikprogram, som kan tilfredsstille den brede publikumsskare.

- Vi kommer i år med det største og bredeste musikprogram nogensinde i Løgstør Open Airs historie, siger han.

Løgstør Open Air byder i år på TV2, Nabiha, Svendstrup & Venddelbo, Outlandish, Østre Gasværk, Marie Kay, og Johnny Madsen.

- Vi synes selv, det er et absolut et scoop, at vi i år kan præsentere TV2 på scenen i Løgstør. TV2 har traditionen tro afsluttet deres sommerturné på Skanderborg festivalen, og selvom vi gerne ville, så har det derfor desværre aldrig været muligt at præsentere dem til Løgstør Open Air, men det er lykkedes os i år, hvilket vi er meget glade for og stolte over, siger han.

Billetsalget er allerede skudt i gang, og der vil også på dette punkt være nyt. I år kan man til både fredag og lørdag købe en partout-billet til samme pris som lørdagsbilletten kostede sidste år. Derudover kan man også købe billet til henholdsvis fredag eller lørdag.

TV2 slutter koncerten lørdag aften kl. 22.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.