Lokal håndværker finalist til "Årets Håndværker"

Kim Bollerup ApS er med i kapløbet om at blive ”Årets Tagmaler” 2017.

Kim Bollerup ApS er med i kapløbet om at blive ”Årets Tagmaler” 2017.

Det er en glad Kim og Michelle Bollerup, der har modtaget nyheden om, at Tagmaler Kim Bollerup ApS er finalist for andet år i træk til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ i kategorien Årets Tagmaler. Vinderne af den eftertragtede pris kåres 4. april 2017 i Cirkusbygningen i København.

- Vi knokler hver dag for at yde en god service for vores kunder, så vi er naturligvis stolte over den anerkendelse, som ligger i finalepladsen, siger Kim Bollerup.

Når kåringerne af "Årets Håndværker" 2017 finder sted tirsdag d. 4. april i Cirkusbygningen i København, vil også Hjørring og Frederikshavn være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow.

Tagmaler Kim Bollerup ApS, der har hjemme i Sindal, er nemlig for andet år i træk finalist i kategorien "Årets Tagmaler".

Knokler for at yde god service

Virksomheden er ud af 3000 virksomheder således blandt de i alt 102 håndværksfirmaer fordelt på 17 forskellige kategorier, som har fået bedst respons fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen anmeld-haandvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne af "Årets Håndværker" 2017.

- Vi har nogle dygtige medarbejdere der knokler hver eneste dag for at yde en god service over for vores kunder. Derfor er vi naturligvis glade for og stolte over den anerkendelse, som nomineringen til "Årets Håndværker" 2017 er udtryk for, fortæller Michelle Bollerup fra Tagmaler Kim Bollerup ApS.

Fremad for håndværkerne

De tusindvis af håndværksfirmaer, som er tilmeldt anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og "Årets Håndværker" 2017:

- Det er nu sjette år i træk, med fremgang på alle parametre i karakterskalaen. Og hvor det samlede karaktergennemsnit sidste år lå på 4,74, er vi i år helt oppe på 4,77. Det går med andre ord fremad for håndværkerne, som bliver stadigt bedre til at levere den gode service, der giver positiv feedback fra kunderne.

Ser frem til den store aften

Kim Bollerup fra Tagmaler Kim Bollerup ApS fortæller om firmaets forventninger:

- Det er takket være vores kunder og dygtige medarbejdere at vi er nomineret til Årets Tagmaler hvilket vi jo er meget beæret over, så vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets Tagmaler. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.