Lokalslag afgjort på en halv time

Tynd FfI-trup kæmpede bravt men forgæves mod Hjallerup IF

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hjallerup IF er blandt de flittigst scorende i 2. division, og mod FfI fik de lavet 30 pletskud.Foto: Hans Ravn

FREDERIKSHAVN:Lokalslaget i 2. division i håndbold for mænd mellem Frederikshavn fI og gæsterne fra Hjallerup IF blev afgjort allerede i første halvleg, som Hjallerup vandt med 17-6, men et meget afbudsramt frederikshavnerhold kæmpede videre efter pausen og fik reduceret til et slutfacit på 23-30.

- I første halvleg fik vi reelt ikke et ben til jorden, og intet ville lykkes for os, forklarer FfI-træner Thomas Rømer.

Efter pausen var indstillingen markant anderledes hos hjemmeholdet, og i løbet af de første ti minutter var stillingen ændret til 13-18.

- I den periode lykkedes det os at stresse spillerne fra Hjallerup, samtidig med at angrebsspillet blev bedre og skarpere, men det lykkedes desværre ikke for os at komme tættere på, og Hjallerup kunne hente en sikker og fortjent 30-23 sejr.

- Vi manglede fem spillere og var klar over, at det ville blive svært mod Hjallerup, men vi formåede dog at vinde de sidste 30 minutter med fire mål, slutter Thomas Rømer.

Koncentreret første halvleg

Hos Hjallerup IF glædede træner Finn Christensen sig over en koncentreret indsats af sine spillere i første halvleg.

- Vi fik totalt lukket ned for FfI's angrebsspil i den periode, men kort inde i anden halvleg slap vi grebet, og FfI fik sig kæmpet flot tilbage.

- I anden halvleg fik vi en stribe udvisninger, og det gik ud over vores spil, siger Finn Christensen.

Hos FfI leverede Kristian Hundborg i målet en fin indsats, mens fløjene Benjamin Batsberg og Jon Christensen stod godt hos Hjallerup i lokalslaget.

Hos hjemmeholdet måtte træner Thomas Rømer sætte sig selv på banen på grund af mange afbud, og han fik også scoret en enkelt gang.

FfI's øvrige mål blev sat ind af Anders Risdal syv, Mark Møller fem, Pascar Sivam fem, Rasmus Mølgaard tre og Michael Rosenkilde to.

Hos Hjallerup IF blev Morten Vinther og Jon Christensen topscorere med hver syv pletskud.

Desuden bidrog Benjamin Batsberg med seks mål.

Med sejren hænger Hjallerup IF fortsat på i kampen om andenpladsen i rækken, der giver kvalifikationskampe om en plads i næste sæsons 1. division.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.