Loppemarked og spejderfest i Gærum

Vendsyssels største loppemarked finder sted i Gærum denne weekend

Spejdernes loppemarked i Gærum plejer at være et stort trækplaster. I weekenden går det løs igen. Arkivfoto

Spejdernes loppemarked i Gærum plejer at være et stort trækplaster. I weekenden går det løs igen. Arkivfoto

GÆRUM:KFUM-Spejderne slår i weekenden 7. og 8. maj igen dørene op til Vendsyssels største loppemarked.

Det er fuldstændig vildt, så mange ting spejderne har fået samlet sammen igen i år, og det er både gamle flotte møbler og nips i alle mulige afskygninger, lyder meldingen fra Gærum.

Der startes lørdag kl. 12.00 – og her plejer der simpelthen at være sort af mennesker fra nær og fjern lang tid før selve åbningen.

Ud over loppemarkedet er der to tombolaer, og en masse tilbud om kulinariske nydelser.

Fakkeloptog

Lørdag aften er der fakkeloptog med alle spejderne, og dagen slutter af med lejrbål, hvor båltalen holdes af Jørgen Nielsen fra Thorshøj, en gammel Gærum-spejder, som netop har haft 50 års spejderjubilæum, og så er han søn af Erling Nielsen, som netop startede spejdernes loppemarkeder op for snart 35 år siden.

Søndag er der optog gennem Gærum by med Sæbygarden i spidsen. Efter ankomst til Spejderhytten er der igen gang i både loppemarked og festplads.

Underholdning søndag

I løbet af eftermiddagen vil Torben Topkapper forvandle en trækævle til en flot fugl. Brandvæsenet kommer på pladsen med den store stigevogn, hvor man kan få sig en tur op i højderne.

Ballonmanden M/K kommer og laver gratis ballondyr til alle børnene, og der er desuden gratis hoppeborg til børnene hele weekenden.

Søndag eftermiddag er der også en spændende udstilling fra Gærum Lokalhistorisk forening inde i Spejderhytten.

Spejderne håber på et super godt forårsvejr, og en masse glade gæster. Hermed kan de mange anstrengelser, der er gjort det seneste årstid så bære frugt med en stor omsætning, og et rigtig godt overskud til spejderarbejdet i Gærum.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.