Lun mode til kold tid

Lions Club Brunhilde bød inden for til modeshow og hygge

Modellerne fra Skott viste aftenen igennem smart tøj - og brillen passede matchede. Foto: Bent Bach
Brønderslev 29. september 2015 20:31

BRØNDERSLEV: 110 gæster i Den Runde Pavillon blev klædt godt på til efterårets shoppeture. Tøj og accessories til både mænd og kvinder blev vist frem af lokale modeller, og fik velvalgte ord med på vejen af aftenens konferencier, Malene Fisker.

Aftenen igennem blev smart, lunt og let tøj til efteråret og vinteren præsenteret fra La Vie, Skott, Mr Agerbæk, Martens og Holmenlund Brud og Fest. Håret var sat af kyndige frisører fra City Klip, makeup blev lagt med akkuratesse af Be Nice, og modellerne bar moderigtige briller fra Profil Optik.

I kulisserne stod ansatte fra butikkerne klar med nye sæt tøj og sørgede for, at tøjet sad perfekt, inden modellerne igen satte kurs mod pavillonen og det store publikum. Tilskuerne fulgte opmærksomt med i showet, og aftenen blev krydret med lidt godt til mave og gane samt sponsorgaver fra forretningerne.

Skott har i en årrække vist efterårets mode frem ved showet i pavillonen. Men for butiksbestyrer Trine Dolbak fra Skott var det første gang, hun deltog i Brønderslev-showet. Og ganske vist er hun ny på den lokale scene, men hun har stor erfaring inden for branchen, og hun stod da også klar med rigtig gode bud på tøj til den kommende sæson.

- Farverne i år er marineblå og rosa samt sort og grå. I år vil vi også se ankellange culotte-bukser med brede ben - en slags buksenederdel. Det er rigtig hot lige nu. Blonder vil vi også se en del til, og så er det et rigtig stort kjoleår, tilføjede Trine Dolbak.

De seneste år har der været frit spil, når man ville være med på moden. Og sådan er det ifølge Trine Dolbak fortsat.

- Skal du være helt moderigtig, skal du jo skabe sine egen, personlige stil. Det er rigtig hot. Og det synes de fleste sikkert er meget sjovere, end hvis man bare bliver fuldstændig strømlinet og ligner alle andre. Det handler også meget om, hvilke strømper, sko og smykker man sætter til sit tøj. En sort kjole kan se ud på mange måder alt efter, hvad du sætter til den, tilføjer Trine.

Grete Gade fra La Vie konstaterede også, at kjoler i år er særdeles populære.

Også i år havde modehuset dunlette Yeti-jakker med til showet, og ifølge Grete Gade går de ikke af mode foreløbig.

- Har man første været i sådan en jakke, er der jo ikke andet der dur, smilede hun og tilføjede, at kunderne kommer langvejs for at købe Yeti-jakker.

- Vi har også en del uldent overtøj. Tiden er igen til, at man kan have to stykker overtøj - i mange år har man kun haft én jakke, tilføjede Grete Gade.

Mændene var ikke til stede på tilskuerpladserne, men Mr Agerbæk havde fire herremodeller på gulvet - og hermed må kvinderne bringe inspiration hjem til deres mænd og sønner.

Ny førstemand i Mr Agerbæk, Dan Larsen, var selv på catwalken sammen med Ole Bøgh Johansen, Martin Braun og modehusets nye elev Joakim Kjærgaard Grønning.

- Farverne til mændene er blå, bordeaux og sort. Og jeans og løse blazere er populære. Vi viser også nogle jakkesæt i de blålige nuancer i aften, tilføjede Dan.

At mændene var fraværende i pavillonen, tog han helt roligt.

- Det er nok hovedsageligt kvinderne, der har det sidste ord at sige på den konto, smilede han med glimt i øjet

Bente Justesen, præsident for de arrangerende løvinder, glæder sig over en god aften med et stort og veloplagt publikum.

Frivillighed var nøgleord for arrangementet. Modeller, butikspersonale og andre aktører stillede således op uden beregning, og det samme gjorde frivillige fra Brunhilde, der havde allieret sig med Per Rank Møller til at styre musik og lydanlæg. Overskuddet fra aftenen går ubeskåret til humanitært arbejde lokalt, nationalt og internationalt.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...