Lys fremtid for sygehuset

Støtteforening jubler over beslutning om neuro-rehabiliteringscenter.

Esben Heine
Måske skal der bygges nyt sygehus. Arkivfoto: Henrik Louis
Hospitaler 2. februar 2013 10:45

BRØNDERSLEV: - Fremtiden tegner lys for sygehuset i Brønderslev. Det kunne formanden for Støtteforeningen for Brønderslev Lokalsygehus, Frank Jensen, fortælle på generalforsamlingen.

- For et år siden trak det op til et gevaldigt stormvejr omkring Brønderslev Neurorehabiliteringscenter, og vi troede, at vi igen skulle på barrikaderne. Meget tydede på, at man ville flytte genoptræningen til andre sygehuse i regionen.

- Kort tid efter meddelte Region Nordjylland, at Brønderslev Neurorehabiliteringscenter fortsat skal ligge i Brønderslev. Der er også truffet beslutning om, at sygehuset skal renoveres, udbygges eller lægges på en ny matrikel. En af modellerne er at bygge nyt tæt på Brønderslev Psykiatriske Sygehus.

Der er efterfølgende endvidere truffet beslutning om, at neurorehabiliteringscentret et godkendt til at varetage ”hjernerehabilitering” i henhold til anbefalinger for regionsfunktionsniveau.

- Det vil angiveligt betyde, at der kommer flere patienter til genoptræning på sygehuset, og forhåbentligt vil det betyde, at der også skal ansættes flere medarbejdere.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...