Hospitaler

Lys fremtid for sygehuset

Støtteforening jubler over beslutning om neuro-rehabiliteringscenter.

Måske skal der bygges nyt sygehus. Arkivfoto: Henrik Louis

Måske skal der bygges nyt sygehus. Arkivfoto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:- Fremtiden tegner lys for sygehuset i Brønderslev. Det kunne formanden for Støtteforeningen for Brønderslev Lokalsygehus, Frank Jensen, fortælle på generalforsamlingen.

- For et år siden trak det op til et gevaldigt stormvejr omkring Brønderslev Neurorehabiliteringscenter, og vi troede, at vi igen skulle på barrikaderne. Meget tydede på, at man ville flytte genoptræningen til andre sygehuse i regionen.

- Kort tid efter meddelte Region Nordjylland, at Brønderslev Neurorehabiliteringscenter fortsat skal ligge i Brønderslev. Der er også truffet beslutning om, at sygehuset skal renoveres, udbygges eller lægges på en ny matrikel. En af modellerne er at bygge nyt tæt på Brønderslev Psykiatriske Sygehus.

Der er efterfølgende endvidere truffet beslutning om, at neurorehabiliteringscentret et godkendt til at varetage ”hjernerehabilitering” i henhold til anbefalinger for regionsfunktionsniveau.

- Det vil angiveligt betyde, at der kommer flere patienter til genoptræning på sygehuset, og forhåbentligt vil det betyde, at der også skal ansættes flere medarbejdere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.