Kongerslev

- Måske løber det rundt i år

På Kongerslev Heste- og kræmmermarked er der tilfredshed med besøgstallet

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kongerslev Heste- og Kræmmermarked holdes for 46. gang. Foto: Laura Guldhammer

KONGERSLEV:Selvom vejret har været en pose blandede, så er der tilfredshed medbesøgstallet til Kongerslev Heste- og Kræmmermarked, der fredag til søndag blev holdt for 46. gang.

- Det ser fornuftigt ud, der har været pænt med folk på pladsen. Når vi står og kigger op ad kræmmergaderne, så har der været mennesker hele tiden. Kræmmerne er tilfredse, men der er et par enkelte, der siger, at de ikke har solgt noget, siger Rasmus R. Rasmussen, der er formand for Kongerslev Borgerforening, der arrangerer markedet.

Han vurderer, at besøgstallet ender på 5000-8000 gæster for markedet, hvor søndag traditionelt er den største dag, og i går blev markedet afrundet med Kandis i markedsteltet. Den økonomiske udsigt for markedet ser bedre ud end sidste år, hvor der ifølge formanden ikke alene var så koldt, at man måtte drikke en fadøl for at holde varmen, men hvor markedet også kæmpede en ulige kamp mod The Tall Ships Races, der blev afholdt samtidig.

- Måske løber det rundt, men i de tidligere år har vi haft underskud, siger Rasmus R. Rasmussen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.