EMNER

Mad-kontrakt på plads

Efter 45 års forpagtning forsætter Mouritzen-familien mindst 10 år mere

Her et håndslag på yderligere ti år med Mouritzen-familien bag madroret.

Her et håndslag på yderligere ti år med Mouritzen-familien bag madroret.

AALBORG:Restauratør Lars Mouritzen har netop indgået en 10-årig kontrakt, der indebærer, at han frem til 2024 wkql drive Restaurant Papegøjehaven, og dermed stå i front af al forplejning i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Forpagtningen af driften af Restaurant Papegøjehaven i AKKC er vundet af direktør Lars Mouritzen, og han havde i lighed med to andre virksomheder lagt billet ind på det offentlige udbud af restaurationsdriften i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Lars Mouritzen og hans familie er ikke ukendt med Aalborg Kongres & Kultur Center, for det har været familiens base siden 1969, og ved udgangen af denne udbudsperiode i 2024, kan Mouritzen-familien fejre 55 års forpagtning i først Aalborghallen og siden AKKC.

- Vi er meget tilfredse med udfaldet af det offentlige udbud, hvor vi havde tre interesserede parter, og specielt glade er vi glade for, at det er Lars Mouritzen, der har drevet Restaurant Papegøjehaven siden 2003 og før ham Peter Mouritzen, der bliver vores samarbejdspartner de kommende 10 år, siger Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.