Madhold med 25 års træning

Et hold mænd mødtes lørdag eftermiddag for at stege ål til fællesspisning i Vang Beboerhus

Ove Christensen (forrest) har været med på det mandlige madhold fra Vang lige fra starten for omkring 25 år siden. Hans Thing er en af de nytilkomne med kun to-tre års erfaring.

Ove Christensen (forrest) har været med på det mandlige madhold fra Vang lige fra starten for omkring 25 år siden. Hans Thing er en af de nytilkomne med kun to-tre års erfaring.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hvornår det startede er der ikke nogen der kan huske helt præcis. Men det var nogle år før, skolen i Vang blev nedlagt - i 1990 eller deromkring - at et hold mænd mødtes til madlavning på skolen. - Det startede vist med, at der blev indkaldt til et møde med forskellige forslag til aktiviteter på skolen. Og jeg tror, at nogen forestillede sig, at det skulle være et kursus i at skille en gris ad og sådan nogen, fortæller Ove Christensen, der har været med siden starten for omkring 25 år siden. Flere andre på holdet har næsten ligeså lang anciennitet. Hver anden onsdag I stedet for et kursus i griseopskæring blev det slet og ret et madhold, som mødtes hver anden onsdag i vinterhalvåret om den fælles glæde ved at tilberede og spise mad. Siden Vang Skole blev nedlagt, har mødestedet været Sjørring Skole. Medlemmerne af madholdet skiftes til at bestemme menuen. Og den, der bestemmer, står så også for indkøbene og sørger for at printe opskriften til de andre. Men en gang om året vender madholdet hjem til Vang, og den dag er der ingen tvivl om menuen. For så skal der steges ål til den årlige fællesspisning i Vang Beboerhus. Lørdag aften inviterede Vang-Tvorup-Vangså Borgerforening til arrangementet for cirka 10. år i træk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.