Mærkelig dommerlinje i playoffkamp

Ingen af holdene forstod de mange udvisninger i Frederikshavn

Dennis Søndergaard
Frederikshavn faldt let i playoff-kamp, mente Herlevs Kim Staal. Dommerne kvitterede med et hav af udvisninger. Foto Peter Broen
Ishockey 1. marts 2013 22:58 - Opdateret 1. marts 2013 23:24

FREDERIKSHAVN: Med 15 to-minutters udvisninger. Mange af dem meget tynde, gjorde dommerduoen Jan Andersen og Martin Engelhardt deres for at ødelægge playoffkampen mellem Frederikshavn og Herlev. Ingen af de to hold havde den store forståelse for dommernes linje.

- Jeg synes linjen var svær at spille efter i dag. Det var ikke lige det playoffhockey, som vi havde regnet med. Det er heller ikke første gang man har set det heroppe. De falder let frederikshavnerne og der er tryk på fra tilskuerne. Men der er ingen undskyldninger. Vi må bare spille efter den linje, der bliver lagt, siger Kim Staal fra Herlev. Han fik paradoksalt nok opbakning fra hjemmeholdets Morten Lie.

- Man kan nok diskutere linjen fra dommerne af. Det er jo trods alt playoff-hockey nu, fortæller Lie.

Frederikshavn tog blot halvdelen af de udvisninger, gæsterne tog. Og da White Hawks var iskolde i powerplay, hvor holdet scorede alle sine fire mål, tog nordjyderne første stik med 4-1 i bedst af syv-serien.

- Vi har et utroligt effektivt powerplay i dag. Vi har ellers ikke været så skarpe i det på det seneste, men vi lykkes med rigtigt mange ting, beretter Morten Lie

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...