Makeover til populær jubilar

Lørdag fik idrætsforeningen i Lendum en sidste kærlig hånd inden 50 års jubilæet næste weekend

Astrid Reuss Mikkelsen
LUGI holder arbejdslørdag hvert år, men i år er der blevet knoklet ekstra hårdt for, at jubilaren er fin og ny til sin jubilæumsfejring næste weekend. Thomas Jensen (tv.) og Niels Sørensen er her trukket i arbejdstøjet.Foto: Kurt Bering
EMNER 15. marts 2014 17:30

LENDUM: Frivillige fra Lendum var trukket i arbejdstøjet lørdag for at gøre Lendum Ungdoms-, Gymnastik- og Idrætsforening forårsklar efter en større ombygning. I fødselsdagsgave har den 50 år gamle idrætsforening fået bedre isolering, møbler og handicapvenlig indgang.

Liv hele ugen

LUGI, som idrætsforeningen hedder i daglig tale, har haft succes med at holde åbent klubhus mandag til onsdag som samlingssted for Lendums borgere. Torsdag aften er lokalerne helliget den populære klubaften for byens børn og unge.

- Alle de arrangementer, vi holder, er med børnene under armen, siger Kasper Andersen, der er formand for LUGI.

Borgmester på jubilæumsvisit

Børnene holdt sig dog langt væk fra arbejdsdagen i foreningen, men mon ikke de vender frygteligt tilbage næste lørdag, hvor der er fødselsdagsreception for LUGI. Der vil være aktiviteter for børnene i hallen, og også borgmesteren kigger forbi for at ønske LUGI tillykke med ombygningen og jubilæet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...