Malk en ko og prøv en brandbil

2000 børn på Dyrskuepladsen i Thisted til Landbruget i Børnehøjde

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Peter Mørk

THISTED:Køer, får, mink, landbrugsmaskiner - og 2000 børn.

Fredag fra klokken 8-14 er Dyrskuepladsen reserveret til børn, der her kan få sig en anderledes oplevelse end den, hverdagen byder på. Der er muligheder for at prøve at malke en ko, klippe et får, sidde i førerhuset i en traktor og få lov at komme med op i 32 meters højde i Nordjyllands Beredskabs stigevogn. Sidstnævnte så stor en succes, at der blev snakket om at få endnu en vogn kørt op på dyrskuepladsen.

Der var både undervisning, guidede ture og konkurrencer for alle børnene.

Landbruget i Børnehøjde er en del af Dyrskuet Thy-Mors, der er arrangeret af LandboThy og som åbner i morgen lørdag kl. 9.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.