Mand fik svære kvæstelser eksplosion

33-årig mand var i livsfare efter voldsom gaseksplosion på fabrik i Brønderslev

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:En 33-årig mand var i livsfare, efter en kraftig gaseksplosion på plastikfabrikken Altuglas på Industrivej i Brønderslev tirsdag.

- Manden er nu indlagt på intensiv på Aalborg Universitetshospital. Hans tilstand er kritisk, men nu stabil. Han har fået indvendige kvæstelser, oplyser Poul Badsberg, vagtchef ved Nordjyllands Politi, tirsdag klokken 14.15.

Eksplosionen skete i en hærdeovn lidt over klokken ni tirsdag morgen, fortæller indsatsleder Henrik Jensen fra Nordjyllands Politi.

Ramt af tung låge

Den 33-årige mand blev ramt af en 500 kilo tung låge, som blev skudt af ovnen ved den kraftige eksplosion.

Yderligere en person er blevet kørt på sygehuset til kontrol for indre blødninger, da han befandt sig i nærheden af eksplosionen og selv blev ramt af trykbølgen.

Den 33-årige blev efter eksplosionen reddet ud af bygningen af brandvæsenet, og kørt med politieskorte til Aalborg Universitetshospital.

Vinduer og døre blæst ud

Eksplosionen var så kraftig, at vinduer og døre blev blæst ud i hallen på fabrikken. Politiet ved endnu ikke, hvad årsagen til eksplosionen har været.

Arbejdstilsynet er blevet underrettet og skal sammen med politiet og HMN Naturgas, der leverer gas til fabrikken, undersøge, hvordan eksplosionen kunne ske.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.