Mange gæster på Brønderslev Marked

Mange gæster på markedspladsen i weekenden i godt vejr

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Michael Koch

BRØNDERSLEV:Igen søndag var Brønderslev Marked begunstiget med et strålende vejr, og der var masser af aktiviteter og folk på pladsen.

Michael Wittrup fra markedsudvalget meldte om, at omkring 150 havde indledt søndagen med markedsgudstjeneste i det store telt, og at der havde været mange mennesker lørdag.

- Der var stuvende fyldt i kræmmergaderne, og kræmmerne er rigtigt tilfredse, fortalte han.

Også søndag var der gang i den i kræmmergaderne, og formand for Brønderslev Marked, Carsten Overgaard, melder om et godt marked med mange gæster.

- Vejret betyder meget for sådan et arrangement her, og det kan vi ikke klage over, underdriver han.

Også hos BI (Brønderslev Idrætsforening), der bestyrer det store telt, melder man om mange gæster til fredagens og lørdagens aftenfester.

Søndagen bød også på traktortræk, hvor 45 børn og voksne deltog på traktorer af forskellige art. Mange var havetraktorer, men der var også en klasse, hvor man kunne stille med større maskiner.

Der blev dystet om en række pokaler.

Brønderslev Marked fortsætter mandag, hvor blandt andet byens børnehaver og dagplejer har optog fra Banegårdspladsen og hen til markedspladsen, hvor der er underholdning.

Det hele sluttes af med festfyrværkeri klokken 22.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst