Mange talenter i svømmeklub

32 deltagere fra Thisted Svømmeklub hjembragte i weekenden 31 medaljer fra stævne i Struer

Thisted Svømmeklub stillede med 32 svømmere til cuppen, og hev 31 medaljer med hjem. Privatfoto

Thisted Svømmeklub stillede med 32 svømmere til cuppen, og hev 31 medaljer med hjem. Privatfoto

STRUER:Thisted Svømmeklub har atter engang præsteret gode resultater. Denne gang var det til Midt Vest Cup i Struer.

På trods af heftigt snevejr i løbet af natten til lørdag lykkedes det for Thisted Svømmeklubs 32 svømmere at komme sikkert frem til MidtVest Cup i Struer.

Holdet bestod primært af svømmerne lige under Eliteniveauet.

- Efter lørdagens stævne kan det konstateres, at der er en stor og talentfuld masse at gå videre med, fortæller næstformand i svømmeklubben Jørgen Sølvkjær.

Trængsel på banerne

Ikke færre end 31 medaljer blev der hevet med hjem til Thisted, og der blev ligeledes slået masser af personlige rekorder, ligesom Smilla Lyhne og Sarah Andersen, som begge svømmede fremragende løb i 800 meter fri, begge kom under kravtiden til de Danske Årgangsmesterskaber i januar i Odense.

Thisted Svømmeklub sender i øvrigt et stort hold svømmere af sted til dette stævne, og har i det hele taget haft en formidabel efterårssæson, der glæder næstformanden.

- Svømmerne har ydet en enorm træningsindsats, og trænerteamet har virkelig formået at få det optimale ud af svømmerne. Der er trængsel på træningsbanerne, idet vi har så mange talentfulde svømmere, som gerne vil yde det, der skal til for at være konkurrencesvømmer, fortæller Jørgen Sølvkjær.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.