Mange uheld på glatte veje

Dyretransport 20 dådyr væltede - motorvej lukket i flere timer. Sne giver store problemer i trafikken

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NORDJYLLAND:Det kraftige snevejr torsdag aften og nat og fredag morgen har medført en stribe trafikuheld i Nordjylland.

Torsdag aften kort før kl. 23 væltede en dyretransport med 20 dådyr på Hirtshalsmotorvejen nord for Brønderslev, og alle dyrene slap ud og løb rundt på motorvejen.

Det betød, at politiet måtte lukke motorvejen i begge retning i flere timer. Politiet fik klippet hul i hegnet ved motorvejen og fik til sidst drevet de mange dådyr ud, og kort før kl. 02 i nat kunne motorvejen E39 genåbnes.

Der har været flere andre trafikuheld på de nordjyske motorveje på grund af det sneglatte føre.

Torsdag aften ved 21-tiden ramte en bil autoværnet på E45 nær Hobro og væltede om. To personer i bilen nåede selv at komme ud, inden den væltede bil blev påkørt af en anden bil på motorvejen.

Og omkring kl. 05.30 fredag morgen væltede en mindre lastbil på Frederikshavn-motorvejen nær Dybvad.

Kør hjemmefra i god tid

Også i Hjørring har der været et par trafikuheld på grund af det glatte veje, men politiet har ikke meldinger om, at nogle skulle være kommet alvorligt til skade ved aftenens og nattens trafikuheld.

Sneen giver fortsat store problemer for trafikken i Nordjylland, og politiet opfordrer til, at bilisterne kører hjemmefra i god tid og kører forsigtigt og holder afstand, når de skal ud i snevejret.

En række busser er forsinkede her til morgen, oplyser Nordjyllands Trafikselskab, men til gengæld er der ingen meldinger om togforsinkelser hos DSB.

Flytrafikken til og fra Aalborg Lufthavn ser heller ikke ud til at være forsinket.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden