Mange venner bag friplejehjem

Første leveår blev gennemgået på generalforsamling

Der blev spist godt af de gule ærter, da cirka 80 af Hesselvangs Venner forleden var samlet til generalforsamling på friplejehjemmet i Hvalpsund.  Privatfoto

Der blev spist godt af de gule ærter, da cirka 80 af Hesselvangs Venner forleden var samlet til generalforsamling på friplejehjemmet i Hvalpsund. Privatfoto

HVALPSUND:Gule ærter med flæsk og pølser - og æblekage til kaffen.

Med den menu var grunden på forhånd lagt til en hyggelig aften, da Friplejehjemmet Hesselvangs Venner for nylig var samlet til den første ordinære generalforsamling, efter at friplejehjemmet blev indviet i foråret 2015.

24 beboere og ca. 60 medlemmer af venneforeningen var mødt op for at høre formand Inge-Lise Simonsen gøre status over det nyetablerede friplejehjems første leveår.

Formanden glædede sig i sin beretning bl. a. over, at venneforeningen har haft held til at skaffe midler til støtte for frivilligt socialt arbejde, udendørs beplantning, salmebøger og udsmykning inde på selve hjemmet. Dermed har vennerne været med til at skabe rammer om en dagligdag, som allerede nu byder på mange spændende aktiviteter, udflugter ud af huset og arrangement med spændende foredragsholdere, sangkor m.m.

Hesselvangs Venner tæller pt. knap 300 medlemmer.

Else Sørensen og Jane Kristensen blev begge genvalgt til bestyrelsen, mens Lene Poulsen blev nyvalgt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.