Mangel på indsamlere

Red Barnet mangler indsamlere i Brønderslev

Rony Hossain er trods sine kun 12 år tvunget til at have et farligt arbejde. Privatfoto

Rony Hossain er trods sine kun 12 år tvunget til at have et farligt arbejde. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Red Barnet mangler indsamlere i Brønderslev. Der er flere end syv millioner børnearbejdere i Bangladesh, og mere end en million af dem er tvunget til direkte farligt arbejde. Det er både opslidende og sundhedsskadeligt og forhindrer i mange tilfælde børnene i at passe deres skolegang. Dermed bliver de frataget muligheden for at skabe sig en ordentlig fremtid væk fra de farlige arbejdspladser.

De er de børn, borgene i Brønderslev og omegn kan hjælpe, når Red Barnet samler ind til blandt andre børnearbejderne i Bangladesh søndag 2. september.
- Vi har brug for alle de indsamlere, vi kan få. Der mangler specielt mange indsamlere i Brønderslev, Østervrå, Hjallerup, Saltum og Jerslev. Der er brug for hver en krone, der ender i indsamlingsbøtterne, siger Lone Buchardt, projektleder for Red Barnets landsindsamling.
- Behovet for hjælp er ekstremt stort i år, så jeg håber, at så mange som muligt har overskud til at tage familie, venner og kærester under armen og melde sig som indsamlere for en dag. Den gennemsnitlige indsamler får mellem 1000 og 1200 kroner i bøtten, og med de penge kan Red Barnet gøre en kæmpe forskel for et barn. Det koster for eksempel kun 684 kroner at sende en børnearbejder i skole i et helt år i Bangladesh, fortæller Lone Buchardt.
- To-tre timer af din søndag kan hjælpe børnene i Bangladesh til et bedre liv – nu og langt ind i fremtiden.
Man kan melde sig som indsamler til Red Barnets landsindsamling på redbarnet.dk, sms INDSAMLER til 1277 eller ved at ringe på på 80 24 25 26.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.