31-årig fængslet for voldtægt mod 11-årig pige

31-årig sigtet for stribe overgreb over en periode på 10 måneder 

HJØRRING:En 31-årig nordjysk mand er blevet fængslet i fire uger sigtet for en stribe seksuelle overgreb mod en nu 11-årig pige - i politisprog "voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje med barn under 12 år". Den 31-årige nægter sig skyldig i sigtelserne.

Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi Katja Gram.

- Der blev af hensyn til den 11-årige begæret lukkede døre i sagen, så jeg kan ikke sige så meget mere, konstaterer anklageren, der heller ikke vil komme ind på mandens relation til pigen.

Hun kan dog oplyse, at sigtelsen mod den 31-årige går på en række seksuelle overgreb begået på en adresse i Nordjylland mod den nu 11-årige pige over en periode fra august 2021 til 24. juni 2022.

Sigtelserne går blandt andet på, at manden befølte pigen, og sigtelserne omfattede også masturbation - både på manden og pigen.

Manden havde også sendt pigen billeder af sit lem på snapchat, og derfor var han også sigtet for blufærdighedskrænkelse mod den 11-årige pige.

Den 31-årige blev anholdt torsdag efter en del efterforskning, der omfatter videoafhøring af pigen - en videoafhøring, der blev afspillet i retten.

Den varetægtsfængslede mand kærede ikke fængslingen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.