Bilister slap uskadt fra uheld på motorvejen

Yngre kvinde kørte sidst på eftermiddagen op bag i en anden bil på E45

Arkivfoto: Henrik Bo <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Arkivfoto: Henrik Bo Pressefotograf Henrik Bo

HAVERSLEV:To kvindelige bilister og en mandlig passager i den ene bil slap tirsdag sidst på eftermiddagen uskadt fra et sammenstød på E45 Nordjyske Motorvej i sydgående retning mellem Haverslev og Hobro.

Det oplyser vagtchef Mads Hessellund fra Nordjyllands Politi.

Uheldet skete kl. 17.21 på et tidspunkt, hvor der regnede en del på strækningen. En 27-årig kvindelig bilist, som var alene i sin bil, kørte op bag i en forankørende bil, der blev ført af en 67-årig kvinde. Den 67-årige kvinde havde en mandlig passager i bilen.

Ved uheldet snurrede begge biler rundt og spærrede begge vognbaner. Der skete en del materiel skade, men alle implicerede personer slap som nævnt uskadt.

Da politi og redningsmandskab ankom, blev der hurtigt åbnet for en enkelt vognbane, så trafikken så småt kunne genoptages, og efter en halv times tid var der helt ryddet op.

Tilbage står at finde en forklaring på, hvordan uheldet kunne ske.

- Det regnede en del, og om uheldet kan skyldes, at den forankørende ikke havde baglys på, det ved vi ikke endnu. Det skal vi have afhørt parterne omkring, siger Mads Hessellund.

Det er kendt, at kørelyset på mange nyere biler i dag ikke automatisk omfatter, at baglyset bliver tændt.

- Man skal være opmærksom på, at hvis ens kørelys kun tænder forlygterne, så skal man huske at tænde nærlyset, når man kører i lygtetændingsperioden, understreger vagtchefen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.