Børnehavebørn satte kulør på alderdomshjem

Frivilligcenter Mariagerfjord bebuder flere lignende initiativer i fremtiden

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Børnehuset Jernbanegade lagde tirsdag vejen forbi Hobro Alderdomshjem og spredte glæde for beboerne.

Børnene var udstyret med vinduesmaling - klar til at sætte farve på tilværelsen for beboerne. Selvfølgelig på sikker og corona-venlig afstand.

Det var kun fantasien, der satte grænser, da vinduerne blev prydet med alt fra nissemænd og juletræer til skibe og sokker.

Fra den anden side af de store terrassevinduer så de ældre til og vinkede ud til børnene, imens smilende bredte sig over de mange kreative malerier.

Selvom det var uden ord opstod et fint og interagerende møde mellem børn og ældre.

Frivilligcenter Mariagerfjord, som stod bag initiativet, vil i det nye år afvikle lignende aktiviteter som led i målsætningen om at få mere samvær på tværs af generationer.

Særligt vil fokus være rettet imod, hvordan der kan etableres flere møder mellem plejecentre og børnehaver.

- Her i en tid med corona bliver møder på tværs af generationer pludselig meget højaktuelle, og det var sand glæde at se, hvordan børnene fornøjede sig og de ældre hyggede sig over besøget, siger leder af Frivilligcenter Mariagerfjord.

- Vi har her under coronakrisen set, hvordan ensomhed pludselig kan eksplodere på måder, der ikke er særlig befordrende for samfundet.

- Det agter vi fremover at arbejde mere konkret med, og her er samvær på tværs af generationer noget af det første, vi tager fat i fra Frivilligcenterets side, føjer Tommy Sørensen til.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Kunstner dømt for at "tage pengene og løbe" - men striden er langt fra slut
Luk