Borgmester går efter tredje omgang: Kåret sammen med Støjberg

Mogens Jespersens hyldet sit parti og udpeget som kandidat ved valget næste år

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

MARIAGERFJORD:Mogens Jespersen, borgmester i Mariagerfjord Kommune siden 2014, vil forsøge at holde fast i taburetten. På et opstillingsmøde i Venstre Mariagerfjord er han blevet genvalgt som partiets borgmesterkandidat.

Det var en tydelig rørt Mogens Jespersen, der modtog et enstemmigt valg til klapsalver fra medlemmerne, der var samlet med god afstand, mundbind og håndsprit i Hobro Idrætscenter.

Den nykårede kandidat, Mogens Jespersen, flankeret af folketingsmedlemmerne Inger Støjberg (tv) og Anne Honoré Østergaard. Privatfoto

Den nykårede kandidat, Mogens Jespersen, flankeret af folketingsmedlemmerne Inger Støjberg (tv) og Anne Honoré Østergaard. Privatfoto

Hyldesten af den tidligere autoforhandler fra Hadsund skete under overværelse af Venstres næstformand, Inger Støjberg. Hun deltog sammen med det lokale folketingsmedlem Anne Honoré Østergaard, og begge holdt oplæg og stillede op til debat.

I en pressemeddelelse siger Mogens Jespersen, at han er stolt af, at ”Mariagerfjord Kommune har det bedre end nogensinde”.

- Der bygges over hele kommunen, der sælges jord og huse, og samtidig skal vores innovative og kreative tankegang vedblive, så vi fortsætter udviklingen, siger han.

Mogens Jespersen er 64 år. Han blev valgt til det daværende Hadsund Byråd i 1997. Han fortsatte i det nye Mariagerfjord Byråd, hvor han overtog borgmesterposten efter valget i 2013.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Nu afhøres Mias kæreste
Luk