Hundeopdræt i Hadsund er helt efter reglerne

Dyrenes velfærd hos opdrætter var helt, som den skulle være - en tilladelse til erhvervsmæssig salg af hunde er på vej

Staffordshire bull terrier hvalp. <a href="https://pixabay.com/users/inspiredimages-57296/" id="link-064c30c1b62b9cfd29d74aa08f6c49c4">Genrefoto: InspiredImages/Pixabay</a>

Staffordshire bull terrier hvalp. Genrefoto: InspiredImages/Pixabay

HADSUND:En henvendelse fra en borger sendte politiets Dyrevelfærdsenhed på besøg i Hadsund - hvor det efterfølgende har vist sig, at problemerne på stedet begrænser sig til en manglende tilladelse til erhvervsmæssig salg af hunde - som er på vej. I modsætning til den første udlægning fra politiets side, som var noget alvorligere.

NORDJYSKE har snakket med opdrætteren, der ønsker at være anonym på grund af mange mere eller mindre hadske kommentarer på nettet, og som har reageret på politiets udlægning af sagen som den fremstod i en pressemeddelelse.

- Hundene har det godt, og der er ikke nogen dyreværnssag. Det fik jeg også bekræftet af politiet torsdag aften, siger opdrætteren. Hvilket også bliver bekræftet af Dyreværnsenheden - dyrevelfærdsmæssigt var alt efter bogen på stedet, alle dyr havde det godt.

Det eneste problem er som sagt en manglende tilladelse til erhvervsmæssigt salg af hvalpene, men der er på vej, så snart opdrætteren kan få hundeholderkurset fra Dansk Kennel Klub.

- Jeg er tilmeldt det kursus, men kan først komme på det i september, og så er tilladelsen på plads, siger opdrætteren. der håber, at det kan sætte sagen på plads i forhold til hendes opdræt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.