En mur ud over det sædvanlige

25 børn fra friskole og julemærkehjem var med til at indvie Gasmuseets nye ”Leg- og læringsmur”

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tegnefeen, alias Pia Lajer, var også med til indvielse af den nye ”Leg og læringsmur” ved Gasmuseet i Hobro. Her giver hun tegnefif til nogle af de fremmødte børn. Privatfoto

Gasmuseet i Hobro har fået et nyt trækplaster: En såkaldt ”Leg- og læringsmur”, der på samme tid kan fungere som klatrevæg, spillevæg, sansehjul, vandsøjle, tegne- og spilletavle.

Til at stå for den officielle indvielse havde museet indforskrevet bestyrelsesformand Jørgen Pontoppidan og 25 børn fra Hobro Friskole og Julemærkehjemmet.

Jørgen Pontoppidan takkede Viking Leg, Hobro og de øvrige sponsorer, der har været med til at føre projektet ud i virkeligheden - og de 25 børn tog med det samme, de nye faciliteter i brug.

Alt blev prøvet af- og børnene fik også lært magisk tegning af tegnefeen Pia Lajer, som hævder, at alle kan lære at tegne på fem minutter.

Den nye ”Leg- og læringsmur” beløber sig i alt til 533.000 kr., og foruden Viking Leg har også Sparekassen Hobro Fonden, LAG Himmerland, Nordea Fonden, Mariagerfjord Kommune og Region Nordjylland medvirket til finansieringen.

”Leg – og læringsmuren” supplerer de lege- og læringsmuligheder, som Gasmuseet i forvejen byder på.

På museet kan man som hidtil også eksperimentere, lave forsøg og lære naturfag på den sjove måde.

I forbindelse med projektet er Gasmuseets gård samtidig blevet opdateret med dét, der forhåbentlig med tiden bliver til ”grønne vægge”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.