Genbrugsbutik

Genbrugscenter har vokseværk

Når butikken åbner igen efter corona-nedlukningen, er den vokset med 288 kvadratmeter

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Butiksleder Helle Crawford. Foto: Jesper Bøss Jesper Bøss

Frelsens Hær Genbrugscenter i Hadsund har benyttet den aktuelle corona-nedlukning til at flytte om og komme på plads.

Centret er ikke flyttet, men har lagt yderligere 288 kvadratmeter til sine i forvejen omtrent 400 kvadratmeter på Mariagervej 5 i det sydlige Hadsund.

- Vi har overtaget nogle ekstra lokaler fra foderstofforretningen ved siden af, hvilket har givet os sammenlagt cirka 700 kvadratmeter. Det har givet os nogle helt nye muligheder i butikken, fortæller butiksleder Helle Crawford.

- Vi har blandt andet fået bedre plads til en udstilling af vores møbler i butikken. De har hidtil stået på et lager, men er nu kommet til deres fulde ret i butikken. Derudover har vi udvidet både tøjafdelingen og bogafdelingen, som er de to afdelinger, der er allermest populære i vores butik.

- Vi har også store afdelinger med boligtekstiler, isenkram, sportstøj og sko, fortæller Helle Crawford, der har været ansat i butikken siden 1997, og som sammen med Heidi Sommer Petersen er de to eneste fastansatte i butikken.

Det øvrige personale, der er tilknyttet butikken, er alle frivillige, og dem er der 17 af – fordelt på kvinder og mænd i aldersspændet fra 20 til 76 år.

Mange trofaste kunder

Frelsens Hær Genbrugscenter åbnede første gang i Hadsund i 1993 i ”stationsenden” af den gamle og karakteristiske stationsbygning i Hadsund Syd. En bygning, der sidenhen blev hjemsted for Rikki Tikki Company, og som nu er blevet til virksomhedsfællesskabet ”Ved Banen”.

I 2004 flyttede butikken til den anden ende af stationsbygningen, inden den i 2017 flyttede til den nuværende adresse lige ved siden af – altså på Mariagervej 5.

- Da vi i 2017 flyttede til vores nuværende adresse, havde mange lidt svært ved at finde os, også selvom det var lige ved siden af. Men nu ved de fleste, hvor vi har hjemme, og vi har i alle årene haft en rigtig flot opbakning fra Hadsund og omegn, ligesom vi har mange trofaste og loyale kunder, der kommer langvejs fra.

- Nogle år har selvfølgelig været bedre end andre, og det forgangne år hører absolut til et af de mere udfordrende på grund af corona.

- Derfor glæder vi os mere end nogensinde til et nyt år, og til vi må åbne igen og vise vores udvidede lokaler og en endnu flottere og større butik frem, slutter Helle Crawford.

Når corona-restriktioner ellers tillader det, holder butikken åbent mandag til fredag fra klokken 10 til 17 og lørdag fra klokken 10 til 13.

Den første lørdag i hver måned er der halv pris på alle varer i butikken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.