Hadsund-talenter dominerede ved DM

Aldrig før har Hadsund Roklub stået så stærkt ved et dansk juniormesterskab

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ida Blomstrand og Laetittia Panero-Bommer - danske juniormestre i dobbeltsculler og hhv. guld- og sølvvinder i singlesculler. Privatfoto

Ved årets danske juniormesterskaber (for roere til og med 18 år) opnåede Hadsund Roklub sit hidtil bedste resultat.

I alt var der ti officielle mesterskabsløb. Heraf vandt roerne fra Hadsund de tre - og føjede yderligere fem andenpladser til den imponerende resultatliste.

Mesterskaberne har som følge af corona-situationen været længe undervejs.

Længe så det ud til, at årets danske juniormesterskaber slet ikke ville blive afviklet, men under meget strenge retningslinjer endte Holstebro Roklub med at påtage sig opgaven.

Ida Blomstrand blev dobbelt dansk juniormester i hhv. singlesculler og i dobbeltsculler. Her sammen med Laetittia Panero-Bommer.

I singlesculleren blev det endda til dobbeltsejr for Hadsund Roklub, idet Laetittia besatte andenpladsen, og Ida Blomstrand afsluttede hermed sin status som juniorroer på fornemste vis.

I begge mesterskabsløb var Ida Blomstrand en klasse bedre end de efterfølgende konkurrenter.

I drengenes singlesculler sikrede August Wisholm sig det danske mesterskab. Ekstra imponerende set i lyset af, at flere af konkurrenterne var to-tre år ældre.

August Wisholm var på forhånd favorit til titlen, og den værdighed levede han til fulde op til med sikre sejre både i det indledende heat - og i finalen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.