Hvorfor står 29 politikere i ring og synger på Superliga-stadion?

Smittefare kan ikke gøre sangglade byrødder tavse

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HOBRO:De begynder altid med en sang, byrødderne i Mariagerfjord Kommune. Altså når de mødes til den månedlige samling for at drøfte og vedtage stort og småt vedrørende fjordkommunen.

I maj og også torsdag aften var byrådsmødet flyttet fra den sædvanlige sal i Hadsund til foyeren på Hobro IK’s stadion DS Arena. Det sker af hensyn til coronasmitten, da man på stadion kan holde større afstand.

Reglerne kræver imidlertid endnu mere afstand, hvis der skal synges, så på maj-mødet blev den fælles røst fra højskolesangbogen droppet.

 <i>Foto: Henrik Bo</i>

Foto: Henrik Bo

Til stor ærgrelse for byrådsmedlem Jens-Henrik Kirk. Han foreslog borgmesteren, at man flyttede byrådsmødet ud på grønsværen, hvor der er masser af kvadratmeter.

- Det ville Hobro IK ikke være med til. De var bange for, at stolene ville skade græstæppet, smiler borgmester Mogens Jespersen.

På vej til sang. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

På vej til sang. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

Men en sang på banen kunne gå an.

Så torsdagens byrådsmøde begyndte med, at alle folkevalgte plus nogle embedsfolk traskede ud til fodboldbanens midtercirkel og sang.

Landskampstemningen bredte sig, for aftenens hit var ”Der er et yndigt land”.

 <i>Foto: Henrik Bo</i>

Foto: Henrik Bo

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.