Nu kan du få Mad fra Heidi i Øster Hurup

Heidi Andersen har realiseret gammel drøm om at åbne eget spisested

Heidi Andersen har åbnet ”Mad fra Heidi” på Kystvejen 10 i Øster Hurup. Foto: Jesper Bøss

Heidi Andersen har åbnet ”Mad fra Heidi” på Kystvejen 10 i Øster Hurup. Foto: Jesper Bøss

Øster Hurup har fået et nyt kombineret spisested/café/take-away.

Netop i dag, lørdag, slår Heidi Andersen dørene op til ”Mad fra Heidi” på Kystvejen 10.

Heidi Andersen, der bor med sin familie i Øster Hurup, har tidligere arbejdet i delikatessen hos Super Brugsen i Hadsund og Daglig Brugsen i Øster Hurup. Senest var hun halbestyrer/serviceassistent i Øster Hurup Multihus og Idrætshal, men så kom corona, og hun blev fritstillet. Dermed skulle der ske noget nyt, og det fik Heidi til at genoplive en gammel drøm om at blive selvstændig med eget spisested.

- Jeg fik faktisk idéen, da jeg tilbage i december måned var på en hyggelig julerundtur i hestevogn i Øster Hurup. Her kom vi forbi lokalerne på Kystvejen 10, der tidligere har huset en servicekiosk til Go’on tankstationen, som stadig er aktiv på adressen. Jeg tænkte, at det var perfekte lokaler til at åbne et spisested. Tæt på byen og med en masse sommerhuse omkring, og så kan det jo også godt være, at nogle af dem, der skal tanke, har brug for lidt mad til turen.

- Samtidig er timingen perfekt. Jeg har ikke små børn længere, så jeg kan godt kaste en masse timer i det, som helt sikkert bliver nødvendigt, lyder det fra Heidi Andersen.

Mad fra Heidi ligger sammen med Go’on tankstationen på adressen.  Foto: Jesper Bøss

Mad fra Heidi ligger sammen med Go’on tankstationen på adressen. Foto: Jesper Bøss

Mormor-mad

Mad fra Heidi bliver et kombineret spisested/café/take-away, hvor man – når man ellers må – også kan sidde og nyde sin mad.

Der bliver en ”dagens ret” bestående af en smagfuld mormor-ret, og så bliver der et varieret udvalg af burgere, sandwich, pølser og som et ekstra krydderi også empanadas, der er et særligt spansk brød med fyld.

Hver torsdag er der altid en dansk klassiker på menuen, nemlig enten flæskesteg, dansk bøf eller stegt flæsk.

- Udover at der gerne skulle blive godt gang i den med take-away og liv i cafeen, når det ellers er tilladt, så håber jeg også at få godt gang i mad til firmafrokoster, pensionistmad og mad til fester. Og jeg er altid åben for nye idéer og specielle ønsker, fastslår Heidi Andersen.

I tillæg til maden bliver der også en lille butik i lokalerne, der tilbyder lokale specialiteter, blandt andet knækbrød fra Grangården, øl fra Hadsund Bryghus, vin fra Odde Kystvineri, salt fra Mariager og honning og mjød fra Lindenborg ådal.

Du kan se mere på madfraheidi.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.