Nu kommer der liv i den gamle stationsbygning

De første tre lejere står allerede på spring for at rykke ind i nyt erhvervshus i Hadsund Syd

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Fire af de syv investorer samlet foran den gamle stationsbygning - fra venstre: Rasmus Thorup Andersen, Per Husted, Peter Kristensen og Lars Malling. Foto: Jesper Bøss Jesper Bøss

Siden Rikki Tikki Company for tre år siden forlod den gamle stationsbygning ved Hadsund Syd, har bygningen stået gabende tom. Men nu bliver der igen pustet liv i den smukke og historiske bygning, der skal rumme erhvervshuset ”Ved Banen”.

Det er en gruppe af velkendte investorer, der har købt den karakteristiske ejendom, nemlig: Ivan Noes, Jan Mikkelsen, Lars Malling, Ole Madsen, Per Husted Nielsen, Peter Kristensen og Rasmus Thorup Andersen.

De syv ejer i forvejen fire andre erhvervshuse i Hadsund, nemlig Jacob Møllers Gård, Ved Stranden Erhverv, Ved Havnen og Ved Aalborgvej. Her er der i dag sammenlagt godt 35 lejere med i alt omkring 250 ansatte. Et tal, der nu vokser med det nye erhvervshus Ved Banen, der dog først lige skal sættes i stand.

- Vi kunne ikke stå for den markante og flotte ejendom, som vi i første omgang glæder os til at få sat flot i stand, så den kan leve op til den høje standard, vi har i de andre erhvervshuse. Det er nok den ejendom, der trænger mest til en kærlig hånd af dem, vi i tidens løb har købt, men det bliver et meget spændende projekt at gå i gang med, fortæller Rasmus Thorup Andersen, der håber, at de første lejere kan flytte ind i starten af februar.

- Vi har allerede de tre første lejere på plads, blandt andet en større virksomhed, der flytter til området. Vi kan endnu ikke røbe, hvem det er, men vi er meget glade for, at de aftaler allerede er på plads, og at det igen betyder flere arbejdspladser i vores område, lyder det fra Rasmus Thorup Andersen, der suppleres af Per Husted:

- Idéen med vores erhvervshuse i Hadsund er at gøre det attraktivt for både små og store virksomheder at komme til området. Samtidig er der for mange virksomheder også en stor synergi i at være under samme tag. Mange handler med hinanden, har god indbyrdes sparring og er med til at udvikle hinanden. Det gælder både små og store virksomheder.

- Grundlæggende sørger vi for indbydende lokaler, samt rigtig gode fællesfaciliteter som blandt andet kantine, mødelokaler, alarm, mens vi ikke har bemandede receptioner. Dette for at holde huslejen nede og gøre det så attraktivt som muligt.

- Vi glæder os rigtigt meget til at åbne Ved Banen, og dermed puste nyt liv i den smukke bygning, slutter Per Husted.

Ved Banen rummer cirka 4.500 kvadratmeter i alt fordelt på kontor, lager og produktion.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.