Nye farver på facaden og større vareudvalg på hylderne

Fakta i Arden bliver fra 21. januar til en Coop 365discount-butik

Medarbejderne hos Fakta i Arden er allerede godt i gang med at forberede butikken på de nye tider som Coop 365discount-butik.  Foto: Martin Damgaard

Medarbejderne hos Fakta i Arden er allerede godt i gang med at forberede butikken på de nye tider som Coop 365discount-butik. Foto: Martin Damgaard

Det er ikke engang to år siden, Fakta i Arden rykkede ind i en splinterny butik på den gamle krogrund i Vestergade.

Nu ændrer butikken igen karakter.

Fra fredag 21. januar står der ikke længere ”Fakta” men Coop 365discount på facaden, og varesortimentet bliver i samme forbindelse udvidet med yderligere 600-700 varer, hvoraf omkring 400 er økologiske.

- Mange har meget naturligt spurgt, hvorfor vi da ikke allerede skiftede navn, da vi alligevel stod overfor at skulle flytte i 2020, men dengang var Coop 365discount-konceptet endnu ikke helt klar tjl at blive rullet ud i Arden.

- Størrelsesmæssigt har butikken dog lige fra starten været gearet til at kunne indgå som en del af Coop365-konceptet.

- Bl. a. derfor kan vi også nøjes med at holde lukket i fire dage i den kommende uge, inden vi fredag er klar til at genåbne under nyt navn, forklarer butikspartner i Fakta Arden, Torben Pedersen.

Fakta i Arden har igennem flere år rangeret som en af de nordjyske Fakta-butikker med den højeste omsætning, og det er der ikke ændret på, siden butikken i 2020 rykkede over på den anden side af gaden og fik mere plads.

- Selv om Spar i mellemtiden er rykket ind i vores gamle butik lige overfor, holder vi skansen fint.

- Og generelt kan vi vel sige, at vi med to nye supermarkeder samlet på ét sted i Arden, har formået at holde en stor del af dagligvarehandelen lokalt, hvor vi ellers let kunne have risikeret, at den var forsvundet ud af byen, vurderer Torben Pedersen.

Når Fakta i Arden 21. januar genåbner under nyt navn, vil varesortimentet være udvidet med yderligere 600-700 varer, hvoraf omkring 400 er økologiske. Foto: Martin Damgaard

Når Fakta i Arden 21. januar genåbner under nyt navn, vil varesortimentet være udvidet med yderligere 600-700 varer, hvoraf omkring 400 er økologiske. Foto: Martin Damgaard

Visionen er, at man som forbruger skal kunne foretage alle sine dagligvareindkøb i en Coop 365discount-butik.

- Vi har spurgt kunderne, hvordan deres ideelle dagligvarebutik ser ud, og svaret er klart, at de ønsker at foretage hele deres indkøb i én og samme butik, så de undgår at skulle handle flere steder i en travl hverdag, pointerer kædedirektør Thomas Nielsen.

Samtidig er det tanken, at de grønne Coop 365-skilte i endnu højere grad skal signalere ”madbutik”, end de rød-hvide Fakta-skilte hidtil har gjort dét.

I butikken i Arden har personalet allerede været godt i gang med at vende reoler og kølediske i overensstemmelse med det nye koncept.

Mandag 17. januar sættes slutspurten for alvor ind, og Fakta-butikken i Arden vil herefter være lukket for kunder, indtil den fredag 21. januar kl. 8 genopstår som Coop 365discount-butik.

Hvordan genåbningen helt præcist kommer til at forløbe, tør Torben Pedersen endnu ikke med bestemthed love.

Det kommer i nogen grad til at afhænge af, hvordan corona-situationen udvikler sig i den kommende uges tid.

- Men jeg forestiller mig da, at vi kommer til at markere overgangen med en række forskellige aktiviteter - og bl. a. vil der være indkøbsposer med økologiske varer til de første 50 kunder på genåbningsdagen, bebuder Torben Pedersen.

Når weekenden er overstået, er det slut med at handle hos Fakta i Arden. Når butikken åbner igen fredag 21. januar, bliver det som Coop 365discount-butik.  Foto: Martin Damgaard

Når weekenden er overstået, er det slut med at handle hos Fakta i Arden. Når butikken åbner igen fredag 21. januar, bliver det som Coop 365discount-butik. Foto: Martin Damgaard

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.