Øllebrød fra Hobro vandt dyst i Paris

Rasmus Klausen og Kok Marc Kaalund fra køkkenet i Hotel Amerikas restaurant, Uafhængig, fokuserede på det, de er stolte af at tilberede i Danmark

Souschef Rasmus Klausen og Kok Marc Kaalund fra køkkenet i Hotel Amerikas restaurant, Uafhængig, har vundet en morgenmadskonkurrence i Frankrig. Foto: Mediebroen.dk

Souschef Rasmus Klausen og Kok Marc Kaalund fra køkkenet i Hotel Amerikas restaurant, Uafhængig, har vundet en morgenmadskonkurrence i Frankrig. Foto: Mediebroen.dk

HOBRO:Hotel Amerika i Hobro løb med sejren i finalen for “Bedste Gourmet Morgenmad” i en konkurrence, der blev afviklet i Paris torsdag.

Organisationen Tablet & Auberges de France stod bag konkurrencen, som var et led i “French National Breakfast Day”.

Souschef Rasmus Klausen og Kok Marc Kaalund fra køkkenet i Hotel Amerikas restaurant, Uafhængig, fokuserede på det, de er stolte af at tilberede i Danmark:

Øllebrød, dansk pålæg, dansk ost, dessertkager, æbleskive og kanelsnegle. Samt dansk smør og rugbrød, hvilket også faldt i dommernes smag.

I konkurrencen deltog i alt 14 hold, fortrinsvis franske.

Hotel Danmarks Direktør, Peter Lyngby Hansen er helt vildt stolt af Rasmus og Marc. Han synes, det er flot at hente sådan en pris hjem i konkurrence med så mange finalister, som er på hjemmebane.

Hotel Amerika blev inviteret til dysten, efter at det i 2018 fik prisen for “bedste morgenmad” hos Small Danish Hotels.

Det er ikke uvant for hotellet at hive priser hjem. I maj blev hotellets restaurant nummer to i konkurrencen “Bedst i Nordjylland”, hvor middagsserveringer var i fokus.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.