Østerskov Efterskole har fundet sin nye forstander

1. februar starter Anne-Marie Fledelius som ny forstander på rollespilsefterskolen i Hobro

3. december 2018 15:54

HOBRO: Østerskov Efterskole i Hobro er nu klar til at sætte navn på sin nye forstander.

Det bliver Anne-Marie Fledelius, der sætter sig i stolen 1. februar næste år.

Hun kommer fra en stilling som arrangements- og kulturkonsulent i Viborg og har mange års erfaring med at arrangere kulturarrangementer for børn og unge i Viborg, ligesom hun har været hovedkoordinator for Viborgs årlige kulturuge for børn, “Snapsting for børn”. Siden 2001 har hun koordineret og planlagt kulturindsatser i Viborg Kommune. Hun er desuden bestyrelsesformand for foreningen “Hvolris Venner”.

Anne-Marie Fledelius har en bachelor i litteraturvidenskab og er cand. mag. i kulturformidling.

I august valgte et flertal i bestyrelsen på Østerskov Efterskole at fritstille Mads Lunau, der nåede at være forstander gennem 12 år.

Siden sommer har Jakob Bavnshøj fungeret som konstitueret leder.

Østerskov Efterskole blev startet som en af verdens første rollespilsskoler. Skolen har siden udviklet en helt unik undervisningsform baseret på læringsrollespil og spilbaseret læring.

- Jeg tror på, at arbejdsmetoderne med spildidaktik og læringsspil virker for unge mennesker. På den måde giver skolen rum til, at man får kulturen og dens dannelse ind i skolen og den læringsform passer med min tilgang til legen som måde at få viden ind, siger efterskolens nye forstander Anne-Marie Fledelius.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...