Populær købmand fik årets buket

Snart kommer han måske også til at spille en af hovedrollerne i ny PR-film om Valsgaard

Henning Jochumsen (tv) overrækker ”årets buket” til købmand Lars Jensen (th). Privatfoto

Henning Jochumsen (tv) overrækker ”årets buket” til købmand Lars Jensen (th). Privatfoto

Valsgaard ville ikke være den samme by, hvis det ikke var for købmand Lars Jensens entusiasme og vilje til at hjælpe byen på mange forskellige måder.

Bl. a. med den begrundelse var det i år den lokale købmand, der fik ”årets buket” overrakt i forbindelse med generalforsamlingen i Valsgaard Borgerforening.

Det forgangne år har ellers været et af de lidt mere stille i Valsgaard.

Blot tre arrangementer nåede Valsgaard Borgerforening at afvikle i 2020, før hele landet mere eller mindre lukkede ned.

Til gengæld er der udsigt til et noget højere aktivitetsniveau her i 2021, bebudede formand Henning Jochumsen i sin beretning.

Her i juni inviterer borgerforeningen således til sankthansfest med byrådsmedlem Mette Binderup som båltaler og Kitti Ettrup Vestergaard som forsanger.

Og først i juli kommer et filmhold til landsbyen for at lave optagelser til en PR-film om Valsgaard.

Valsgaard har som den første by i Mariagerfjord Kommune taget initiativ til at få produceret en film, der skal være med til at promovere og synliggøre byen.

- Og vi forventer, at filmen bl. a. vil blive delt på Facebook og Youtube - og kan anvendes af andre aktører, eksempelvis kommunen og de lokale ejendomsmæglere, nævnte Henning Jochumsen på generalforsamlingen.

Borgerforeningsformanden understregede i øvrigt, at borgerforeningen bakker op om, at der skal etableres en cykelsti til Oue, ligesom en cykelsti fra Skoletoften til børnehaven også står højt på ønskelisten.

- Desuden mangler der fortov på Skovbovej fra byskiltet og indtil det gamle byskilt. Dette forventer vi, at kommunen på et tidspunkt får bragt i orden, bemærkede Henning Jochumsen.

Han opfordrede i samme åndedrag bysbørnene til at downloade og tilmelde sig appen “Gi et praj Mariagerfjord Kommune”.

Her kan man som almindelig borgere indrapportere de fejl og mangler, man måtte møde på sin vej.

Valsgaard Borgerforening tæller aktuelt 314 husstandsmedlemmer, og bl. a. på baggrund af deres opbakning kom foreningen ud af det forgangne regnskabsår med et overskud på knap 15.000 kr.

På valg til bestyrelsen var denne omgang Lis Døi Jensen og Mogens Hedegaard.

Ingen af de to ønskede genvalg, og i stedet er Lotte Jensen og Kent Hartendorf nu valgt ind i bestyrelsen, som konstituerer sig på det kommende bestyrelsesmøde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.