PPR-leder ny chef for dagtilbud i Mariagerfjord

Mathias Knude Brusgaard afløser Nina Hæsum, der har fået chefjob hos HK

Bente Lembo
Mathias Knude Brusgaard er konstitueret som dagtilbudschef i Mariagerfjord Kommune. Privatfoto
12. marts 2019 15:08

MARIAGERFJORD: Mathias Knude Brusgaard er blevet konstitueret i stillingen som chef for Mariagerfjord Kommunes dagtilbud. Han afløser Nina Hæsum, der har fået nyt lederjob hos fagforeningen HK i Nordjylland.

- Mathias har været i spidsen for vores PPR-afdeling siden begyndelsen af 2016 og han er kendt som en dygtig leder, der skaber engagement og et stærkt fagligt miljø.

- Mathias har et solidt pædagogisk og ledelsesmæssigt fundament, og derfor er det oplagt at konstituere ham som fagchef for vores dagtilbudsområde, siger direktør Peter Møller Rasmussen i en pressemeddelelse fra Mariagerfjord Kommune.

Mathias Knude Brusgaard ser frem til de nye udfordringer. Han er sikker på, at kollegerne vil tage godt imod ham i hans nye rolle.

Før han blev leder af PPR var Mathias Knude Brusgaard udviklingskonsulent, frivillig konsulent og ledende pædagogisk konsulent. Han har blandt andet haft ansvaret for den pædagogiske udvikling i Sermersooq Kommune i Grønland.

Mathias Knude Brusgaard er oprindelig uddannet pædagog. Han har en kandidatgrad i pædagogisk antropologi og en lederuddannelse fra erhvervsakademiet i Aarhus.

I øjeblikket tager Mathias Knude Brusgaard en masteruddannelse i offentlig ledelse.

Peter Møller Rasmussen oplyser til NORDJYSKE, at konstitueringen forventes at vare frem til sommeren.

Stillingen som skolechef er også besat med en konstituering, og spørgsmålet er, om Mariagerfjord Kommune overvejer at nytænkte de to chefstillingers indhold, evt. slå dem sammen?

Peter Møller Rasmussen svarer, at der ikke er truffet nogen beslutning om det endnu, men at det kan overvejes.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...