Sjældent afbud fra Hammer - boksedommeren sendt til tælling af corona

Den gamle bokser og byrådets nok mest trofaste mand er fældet af virussen

Jørgen Hammer Sørensen er nede med corona og melder afbud til de politiske slagsmål på torsdagens byrådsmøde. Arkivfoto: Jesper Thomasen <i>Jesper Thomasen</i>

Jørgen Hammer Sørensen er nede med corona og melder afbud til de politiske slagsmål på torsdagens byrådsmøde. Arkivfoto: Jesper Thomasen Jesper Thomasen

Han er international bokserdommer og har talt over en del groggy slagsbrødre. Nu ligger han selv ned. Ikke i bokseringens kanvas, men på sofaen i hjemmet i Hobro.

Byrådsmedlem Jørgen Hammer Sørensen, der også er formand for teknisk udvalg, kommer ikke til torsdagens byrådsmøde i Mariagerfjord Kommune, hvor det nye byråd skal konstituere sig.

Og det ærgrer 59-årige Jørgen Hammer Sørensen, for kun én gang tidligere i sin 12 år lange byrådskarriere for Dansk Folkeparti har han svigtet.

- Det var i 2015 til en møde om 2. behandling af budgettet. Men alt var faldet på plads ved 1. behandlingen, så mit fravær betød ikke så meget, mindes Jørgen Hammer Sørensen.

Årsagen til skulkeriet i 2015 var netop fritidserhvervet som international boksedommer. Han var indkaldt af forsvaret til at dømme ved de militære World Games i Sydkorea.

Jørgen Hammer Sørensen fortæller, at han har været syg siden torsdag og har haft det rigtig skidt.

- Jeg har ondt i halsen og hovedet og har feber. Jeg går tidligt i seng og står sent op og kan ikke meget andet end at ligge på sofaen, siger han.

Hans Henrik Sørensen er indkaldt som suppleant ved torsdagens byrådsmøde, der begynder klokken 18 på Hadsund Rådhus.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.