Tag din egen skovl og kost med til Mariagerfjords genbrugspladser, når de åbner igen for private

Mariagerfjord Kommune forudser kø ved indgangen til genbrugspladserne, og borgerne må ruste sig med tålmodighed

Genbrugspladsen i Hobro åbner igen for private tirsdag. Borgerne skal huske at tage egen skovl og kost med, for der er ikke nogen på pladsen i disse coronatider. Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Genbrugspladsen i Hobro åbner igen for private tirsdag. Borgerne skal huske at tage egen skovl og kost med, for der er ikke nogen på pladsen i disse coronatider. Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

- Medbring din egen skovl og kost, da pladsens er fjernet for at mindske smitterisikoen. Kom så få som muligt og lad dine børn blive hjemme!

Sådan lyder budskabet fra Mariagerfjord Kommune, som tirsdag 31. marts genåbner sine fem genbrugspladser i Als, Arden, Hadsund, Hobro og Mariager for private borgere.

Udvalgsformand Jørgen Hammer Sørensen (DF) understreger, at borgere og kommune har en fælles opgave med at få det til at foregå på en sikker måde.

Man vil kun lukke få biler ind på pladserne ad gangen, og Mariagerfjord Kommune forudser kø ved indgangen.

- Så derfor; besøg kun genbrugspladsen hvis det er nødvendigt, hav tålmodighed og benyt dig af, at vi jo igen har åbent alle ugens dage, lyder appellen fra kommunen.

Sikkerhedsinstrukserne er præcis som ved anden færdsel i det offentlige rum: hold god afstand til dine medborgere, mindst to meter.

Desuden beder kommunen om, at borgerne respekterer de instrukser, som gives af vagten ved indgangen og pladsmanden.

Borgerne opfordres til at sortere deres affald bedst muligt hjemmefra og kun medbringe det affald, de selv kan håndtere. Pladsmanden kan nemlig ikke hjælpe.

Og husk at vaske hænder, når du kommer hjem, lyder rådet fra Mariagerfjord Kommunes teknik- og miljøafdeling i disse coronatider.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.