To unge piger sigtet for hærværk på busterminal

Politiet bortviste flere unge fra terminal, der i årevis har været plaget af ballade

Mandag aften 16. maj blev der begået omfattende hærværk på Hobro Busterminal med adskillige knuste ruder. <i>Arkivfoto: Torben Hansen</i>

Mandag aften 16. maj blev der begået omfattende hærværk på Hobro Busterminal med adskillige knuste ruder. Arkivfoto: Torben Hansen

HOBRO:Nordjyllands Politi har sigtet to unge piger på 15 og 16 år for hærværk begået på Hobro Busterminal mandag aften i denne uge.

Terminalen har i årevis været plaget af ballade og uro, fordi unge mennesker samles i og udenfor terminalen. Af samme grund har Nordjyllands Trafikselskab og Mariagerfjord Kommune i nogle måneder haft venterum og toiletter aflåst allerede fra klokken 18.

I mandags genåbnede man så terminalen i aftentimerne frem til klokken 21, men det gik slet ikke godt. En vagtmand fra Jysk Vagt & Security måtte allerede klokken 19 atter låse ind til terminalen, fordi toiletterne var hærgede af unge menneskers adfærd. En flok opholdt sig udenfor.

Busterminalen i Hobro har i flere år ofte været plaget af ballade. <i>Foto: Torben Hansen</i>

Busterminalen i Hobro har i flere år ofte været plaget af ballade. Foto: Torben Hansen

Kort efter at vagtmanden var kørt, blev der smadret fire ruder i busterminalen. Videoovervågning sikrede angiveligt gode billeder af gerningsmændene.

Torsdag eftermiddag var der atter uro på busterminalen. Politiet blev tilkaldt og bortviste en gruppe unge. Desuden traf man de to piger, som nu er sigtet for mandagens hærværk. De er begge fra Hobro.

En af pigerne var i øvrigt i besiddelse af noget hash og er derfor også sigtet for overtrædelse af narkoloven. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden