Ulykke på E45: 36-årig er alvorligt kvæstet - meldes udenfor livsfare

Meldes søndag formiddag udenfor livsfare

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

HOBRO:En 36-årig mand fra Vadum kom natten til søndag alvorligt til skade i en trafikulykke, som skete i nordgående retning på motorvej E45.

Den 36-årige mand var natten til søndag i livsfare, og meldes søndag formiddag udenfor livsfare. Han ligger fortsat i koma på Aalborg Universitetshospital.

Ulykken skete cirka 3,5 kilometer nord for afkørsel 34. Det fortæller vagtchef Poul Fastergaard fra Nordjyllands Politi.

- To biler stødte sammen. Vi ved endnu ikke, hvorfor ulykken skete, men det ser ud til, at den ene part trak ud i den anden, hvorpå de begge rullede rundt, siger vagtchefen.

Teksten fortsætter under billedet.

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

Poul Fastergaard oplyser, at de pårørende til den 36-årige mand, som var fører af den ene bil og som er alvorligt kvæstet, er underrettet.

Personen i den anden bil, en 23-årig mand fra Aalborg, kom lettere til skade. Han var efter ulykken selv i stand til at gå ind i den ambulance, som fragtede ham til sygehuset i Aalborg.

Det var den 23-årige mand, som slog alarm. Motorvejen var spærret for kørsel fra ulykkestidspunktet og indtil klokken 04.55 søndag morgen.

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen