Hobro

Vinterferien behøver ikke foregå på ski - 853 skolebørn til indefodboldstævne med klassekammerater

Jutlander Skolecup i Hobro Idrætscenter fylder 50 år i år

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hvert hold må bestå af op til otte spillere fra samme klasse, heraf mindst én pige. 4.B fra Arden Skole (røde trøjer) havde hele to piger ud af fem på holdet og spillede her sin første kamp - mod Valsgaard Skole. Claus Søndberg

HOBRO:Så har man lige fået vinterferie, og skal man så virkelig til noget med skole?

Ja da! Det store Skolecup i indefodbold i Hobro Idrætscenter var igen i år et tilløbsstykke med 853 tilmeldte børn fra i alt 21 forskellige skoler - flest fra området omkring Mariager Fjord, men i år også fra for eksempel Aars, Aalestrup og Støvring.

Et hold består af op til otte fra samme klasse, og så skal der hele tiden være mindst én pige på banen. Til gengæld tæller pigernes mål dobbelt.

I år kunne det traditionsrige indefodboldstævne oven i købet fejre 50 års jubilæum, og i den anledning fik alle deltagerne udleveret jubilæums-t-shirts, hvilket skabte jævnlige kødannelser ved stævnekontoret.

Ideen var oprindelig at give de elever, der ikke skulle på skiferie, en anden god social oplevelse.

- Førhen var det jo skolelærerne, der tog med holdene til stævne, men det er det i hvert fald ikke efter skolereformen, nu er det op til forældrene, fortæller stævneleder Palle Jensen, som bare er en af i alt 40 frivillige fra Hobro IK, som har været med til at afvikle stævnet fredag og lørdag.

Stævnet arrangeres i samarbejde med Jutlander Bank.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.