Weekendens indbrudsbølge i Hobro vokser

Der har også været tyve på spil i Arden, Astrup og Øster Hurup

Politiet i Hobro har fået nye anmeldelser om indbrud i villaer i Hobro. Tyvene kommer ind ved at  bryde vinduer op med koben. Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Politiet i Hobro har fået nye anmeldelser om indbrud i villaer i Hobro. Tyvene kommer ind ved at bryde vinduer op med koben. Arkivfoto Foto: Torben Hansen

Indbrudsbølgen i Hobro vokser. Politiet i Hobro har modtaget to nye anmeldelser om indbrud i villaer i dagene fra fredag 8. oktober til tirsdag 12. oktober. Der har også været indbrud i Arden, Astrup og Øster Hurup.

Som tidligere omtalt i Nordjyske har der i weekenden været ubudne gæster på spil i villaer på Farvervænget, Møllebakken, Baldersvej og Søndertoften i Hobro. De gik målrettet efter smykker og kontanter. Der er ingen oplysninger om valg af tyvekoster i de nye sager.

De gælder indbrud i villaer på Agertoften og Ranunkelvej. På Agertoften blev vinduerne til soveværelse og badeværelse brudt op. Der er ikke oplysninger om, hvad der er stjålet. Gerningstidspunktet oplyses til mellem fredag klokken 18 og tirsdag klokken 11.05.

På Ranunkelvej brugte tyv eller tyve skruetrækker til at brække hele tre vinduer op - til soveværelse, kontor og badeværelse. Det skete på et tidspunkt mellem lørdag klokken 12 og tirsdag klokken 20.

På Laulundsvej i Arden gik det ud over et stuehus til en landejendom. Indgangsdøren blev brudt op med koben og spark. Der er stjålet et brun trailer uden indregistreringsnummer. Man slog til på et tidspunkt mellem søndag klokken 19 og tirsdag klokken 16.

På Skørpingvej i Astrup er en tyv kommet ind i en garage via et vindue, som der ikke var rude i. Der er ikke overblik over, om der mangler nogle ting fra garagen. I Øster Hurup er der forsvundet en havetraktor af mærket Husqvarna fra et udhus.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden