Mariehøns, robotter og Dolph

60 børn og voksne slog katten af tønden i Siem

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Privatfoto

SIEM:60 børn og voksne deltog i fastelavnsfesten i Siem Forsamlingshus, hvor de mindre børn til og med børnehaveklassen slog katten af tønden på den lille scene, mens de store skolebørn var på gulvet i salen.

Huset var fyldt med blandt andet mariehøns, robotter, Dolph, indianere, bamser, tigre, prinsesser, alfer, sørøvere, jordbær og cupcakes. Da tøndernes indhold var fordelt blandt børnene, var der kaffe og fastelavnsboller til alle - frivillige havde sørget for hjemmebag.

I år begyndte fastelavnsfesten med kostumeværksted dagen før, hvor 10 børn og deres forældre deltog. Dette tiltag gentages næste år, men måske en uge før fastelavn.

Fællesspisning med pølseret

Næste arrangement i Siem Forsamlingshus er fællesspisning fredag 4. april med blandt andet svensk pølseret på menuen. Denne dag bliver der også et tiltag for børnene om eftermiddagen, men detaljerne er endnu ikke helt på plads.

Landsbyfesten er lørdag 14. juni, hvor hele legepladsen er lavet om til ”markedsplads”.

Til efteråret er der atter koncert, denne gang med Spinning Wheels, og det foregår fredag 10. oktober.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.