Marked med tyveknægte og syvsovere

Store Brønderslev Marked tiltrak ikke kun mønsterborgere.

De fleste hyggede sig på Store Brønderslev Marked, men der skete også en del tyverier på markedet.Arkivfoto: Bent Bach <i>Kurt Bering</i>

De fleste hyggede sig på Store Brønderslev Marked, men der skete også en del tyverier på markedet.Arkivfoto: Bent Bach Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Store Brønderslev Marked tiltrak ikke kun mønsterborgere, men også tyveknægte og sovetryner.

Søndag ved midnatstid fik politiet en anmeldelse om at der var sket tyverier fra flere telte, og at gerningsmanden var genkendt og kan identificeres via overvågningskameraer. Politiet har dog endnu ikke haft kontakt til manden.

Der er også indløbet en anmeldelse om at en triptæller er stjålet fra et telt og en damepung med 2500 kr. i kontanter er listet op af en lomme lørdag mellem kl. 10 og 22.

Endelig har politiet været ude og vække flere berusede markedsgæster, der var faldet i søvn uheldige steder.

Én lagde sig til at sove i en opgang i Gravensgade, en anden i en have og en tredje midt på kørebanen ud for Skovparken 69.

- Hvis de ikke er til fare for sig selv eller andre, bliver de sendt eller kørt hjem. Ellers tager vi dem med i detentionen. Men det var ikke tilfældet her. De skulle bare vækkes og vendes i den rigtige retning, fortæller politiassistent Kim West fra Brønderslev Politi.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.