Massiv modstand mod nybyggeri

Naboer utilfredse med byggeprojekt på Fayesgade i Hobro

Louise og Jens Peter Mogensen studerer planerne for byggeriet på deres vej. Begge er som de øvrige beboere i området, stærkt bekymrede. 
Foto: Lars Pauli

Louise og Jens Peter Mogensen studerer planerne for byggeriet på deres vej. Begge er som de øvrige beboere i området, stærkt bekymrede. Foto: Lars Pauli

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det var ikke ligefrem roser, som naboer til et privat byggeprojekt på hjørnet af Fayesgade og Beltoftsgade i Hobro, kom med, da kommunen holdt et for-planlægningsmøde for de involverede parter. Alle fremmødte var imod projektet, og der er nu frist for at komme med indsigelser til 21. februar. Derefter bliver det en politisk afgørelse, om kommunen i det hele taget skal gå med til byggeriet, der får en bebyggelsesprocent på 85 mod de gængse 30 pct, der gælder for området i dag. Louise Mogensen og Jens Peter Mogensen mener, at projektet bør ændres, så der kun bygges i to og ikke i tre etager, og at der måske kun bygges to afdelinger og ikke tre. Parret er bekymrede for at områdets karakter vi ældre sig, og at det ikke bliver sidste gang, der gives tilladelse til at bygge tæt og i højden i området. Nybyggeriet får Hobro Alderdomshjem som nabo, og kommunen vil også høre, hvad man mener her, før man går videre i planlægningen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.