Massiv modstand mod skoleplaner i Hvornum

Planerne om boliger i Hvornums gamle skole mødte hovedrysten hos byens borgere, der var indkaldt til orienteringsmøde torsdag aften

Knap 100 borgere var torsdag aften mødt op til borgermødet i Hvornum Forsamlingshus for at høre nærmere om planerne for byens gamle skole og udtrykke deres mening.

Knap 100 borgere var torsdag aften mødt op til borgermødet i Hvornum Forsamlingshus for at høre nærmere om planerne for byens gamle skole og udtrykke deres mening.

HVORNUM:Planerne for Hvornums gamle skole mødte massiv modstand, da der torsdag aften var borgermøde i et fyldt Hvornum Forsamlingshus.

Knap 100 af byens borgere var dukket op til mødet, der var arrangeret af Mariagerfjord Kommune.

Teknik- og miljøudvalgsformand Jørgen Hammer Sørensen (DF) bød velkommen, hvorefter projektudvikler Bjørn Ibsen kort fortalte om planerne for skolen.

Sammen med Kjeld Højbjerg fra Hvornum, der købte den tomme skole tilbage i 2011, vil Bjørn Ibsen at forvandle den tomme bygning til boliger, der kan huse håndværkere og andre på gennemrejse.

Derfor ønsker de en ændring af lokalplanen for den tre hektar store grund. Et ønske som mødte massiv modvilje blandt de fremmødte borgere, der er nervøse for, hvem deres nye naboer bliver.

- Vi vil ikke have 50 polakker, rumænere, israelere, eller hvad de nu er, til at flytte derind, sagde en borger.

- Vi vil ikke have en lokalplan, der giver mulighed for midlertidige boliger. Vi vil ikke have det herud. Længere er den ikke, lød det fra en anden lokal, der fik borgerne i salen til at klappe.

Udvalgsformand Jørgen Hammer Sørensen lovede borgerne, at deres holdninger er blevet hørt.

Læs mere om mødet i NORDJYSKE lørdag

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.