Massiv opbakning i Bonderup

Borgerforening har tilslutning fra næsten to tredjedele af byens husstande. Målet er endnu flere

Den nystiftede Bonderup Borgerforening oplever stor medlemsfremgang. 80 af byens 136 husstande har allerede meldt sig ind i foreningen. Målet er at nå op på 100 medlemmer. 

- Det er vigtigt, at det opleves som et fællesprojekt. Det kommer os alle sammen til gavn, mener formand Helena Larsen.Foto: Michael Koch

Den nystiftede Bonderup Borgerforening oplever stor medlemsfremgang. 80 af byens 136 husstande har allerede meldt sig ind i foreningen. Målet er at nå op på 100 medlemmer. - Det er vigtigt, at det opleves som et fællesprojekt. Det kommer os alle sammen til gavn, mener formand Helena Larsen.Foto: Michael Koch

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

BONDERUP:Bonderup Borgerforening blev stiftet 22. november og havde dens første generalforsamling fredag 1. marts i forsamlingshuset, hvor stort set hele byen mødte op. Foreningen har oplevet solid medvind siden stiftelsen og er allerede oppe på 80 tilmeldte husstande ud af de 136 husstande, som der er i Bonderup.

- Vi er supertilfredse. Det er utroligt dejligt, at så mange har valgt at bakke op om vores initiativ, udtaler formand for Bonderup Borgerforening, Helena Larsen.

Målet for bestyrelsen er at nå op på 100 medlemmer.

- Det er fordi, vi synes, det er vigtigt, at det opleves som et fællesprojekt. Det kommer os alle sammen til gavn, det vi laver, mener Helena Larsen, der fortæller, at bestyrelsen har været særdeles aktiv for at få hvervet medlemmer. Det er sket via mund til mund og opfordringer pr. brev.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.