Thisted FC

Matchvinder: Ikke en fortjent sejr

Fredericia havde bolden mest, men Thisted FC stod imod og snuppede sejren

Den tidligere angriber Glenn Rask gør sig nu på kanten eller som højre back i Thisted FC. Onsdag viste han målnæse ved at sende en retur i nettet til 2-1. Arkivfoto: Bo Lehm

Den tidligere angriber Glenn Rask gør sig nu på kanten eller som højre back i Thisted FC. Onsdag viste han målnæse ved at sende en retur i nettet til 2-1. Arkivfoto: Bo Lehm

FODBOLD:Thisted FC hentede onsdag aften den anden sejr i træk i 1. division. Thyboerne sejrede med 2-1 i Fredericia, efter hjemmeholdet sad på bolden i det meste af kampen, mens thyboerne lurede på kontrastød til især frontangriber Sakari Tukiainen.

Taktikken sendte tre point med thyboernes spillerbus til Thisted, og det vækker glæde hos matchvinder Glenn Rask.

- Det var ikke en fortjent sejr, vil jeg sige. Fredericia havde bolden mest, men vi scorede tre mål, to i den rigtige ende, og det er dét, fodbold handler om, siger Glenn Rask.

I onsdagens opgør i NordicBet Ligaen formåede thyboerne på linje med sæsonpremieren mod Silkeborg IF at stå imod et tocifret antal dødbolde i form af hjørnespark eller frispark nær TFC’s felt. Dertil kom indlæg i åbent spil, hvor Laus Nielsen i 1. halvlegs sidste ordinære minut rettede et indlæg i eget mål.

Foruden selvmålet viste TFC i opgøret, at de kan forsvare eget mål og gøre ondt på modstanderne i kontraer, mener Glenn Rask.

Selvom thyboerne arbejder på at blive bedre med bolden i længere perioder ad gangen, roser matchvinderen sine holdkammerater for at acceptere, at det i kampen mod Fredericia var den rigtige måde at gribe kampen an på, at man angreb mere på omstillinger og stod lidt lavere i banen.

- Vi er trygge ved, at vi kan falde lidt længere tilbage på banen og så gøre ondt på modstanderne på omstillinger og dødbolde, siger Glenn Rask.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.