Matros omkommet på Stena Saga

23-årig mand blev kørt over af lift i Frederikshavn

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:En 23-årig svensk matros omkom lørdag kort før kl. 9 i forbindelse med en arbejdsulykke ombord på Stena Saga, som lå til kaj i Frederikshavn Havn.

- Vi modtog anmeldelsen kl. 8.52. Den 23-årige svenske matros var i gang med at dirigere lastbilanhængere på plads, samtidig med en skylift var i brug. Den unge mand ser ikke liften, og manden i kurven ser ikke matrosen, fortæller vagtchef Per Jørgensen, Nordjyllands Politi.

Den mange tons tunge lift kørte over den 23-årige matros med det ene gummihjul, som omkom på stedet.

Krisepsykolog blev tilkaldt

Arbejdstilsynet blev tilkaldt til arbejdsulykken, ligesom Stena Line rekvirerede en krisepsykolog til at tale med besætningen.

- Vi har også krisepsykologer på vej til Oslo, hvor de tager imod besætningen. De sejler sandsynligvis med tilbage til Frederikshavn, fortæller operating manager, Inge Lise Riis, Stena Line.

Rederiet afventer nu rapporten fra Arbejdstilsynet.

- Vi vil så gennemgå, hvad der er sket. Mandag sætter vi os ned og kigger på, om vores forholdsregler er gode nok. Vi skal kigge det hele igennem og se på, om vi kan tage højde for noget, siger Inger Lise Riis.

Færgen kom afsted fra Frederikshavn fire timer senere end beregnet. Inge Lise Riis forventer, at færgen er i Frederikshavn som normalt søndag morgen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden