Mattsson: En værdifuld test

VFF-træneren var ikke helt tilfreds efter 2-0 sejren over Jammerbugt FC

Joakim Mattsson er optimist forud for den nye sæson.Foto: Kurt Bering

Joakim Mattsson er optimist forud for den nye sæson.Foto: Kurt Bering

VRÅ:2-0 sejren var forudsigelig, men spillemæssigt havde favoritterne fra Vendsyssel FF problemer, da holdet tirsdag tog imod Jammerbugt FC i den sidste test, inden sæsonåbningen søndag mod HB Køge.

- Det var en bøvlet kamp, men også en værdifuld test for os med masser af fysik og duelspil. Vi havde problemer mod en modstander på et lavere niveau, og vi kan tage det med, at vi skal være helt klar og koncentrerede. Det var sikkert en sund oplevelse, lød analysen efter kampen fra Vendsyssel-træner Joakim Mattsson.

Han er trods den halvsløje generalprøve fortrøstningsfuld forud for søndagens kamp mod HB Køge - en modstander, som Vendsyssel FF har haft det svært mod de seneste sæsoner.

- Ja, det har jeg bemærket. Men personligt har jeg gode erfaringer med dem, så lad os se, om vi ikke kan slå dem, sagde den tidligere Skive-træner.

Han er tilfreds med sin trup og føler, at holdet udvikler sig i positiv retning.

- Vi skal spille offensivt og med højt genpres. Præcis det udtryk synes jeg, at holdet efterhånden er ved at få, sagde han.

Bookmakerne er enige om, at Hobro IK er storfavorit til at snuppe førstepladsen i 1. division og altså vende tilbage til superligaen. Vendsyssel FF og Vejle er bookmakernes bedste bud på, hvem der skal slås om andenpladsen.

- Jeg tør ikke spå om det endnu. Der er skiftet meget ud i trupperne i de forskellige klubber, men jeg er enig i, at vi bør spille med i den bedste halvdel af rækken, lød det fra Joakim Mattsson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.