Med hjertet på rette sted

Da det så håbløst ud med totalskadet bil, en stak af forsikringspapirer og tre store børn, der skulle transporteres, kom hjælpen fra uventet kant

Hyundai i Aabybro tilbød kvit og frit en bil til Tina Madsen. Arkivfoto

Hyundai i Aabybro tilbød kvit og frit en bil til Tina Madsen. Arkivfoto

KAAS:Hvis der er tidspunkter i ens liv, hvor man er lige ved at opgive det hele, så var jeg meget tæt på i sidste uge, fortæller Tina Madsen, der er enlig mor til tre store børn, men et opkald fra Kurt Larsen, Hyundai i Aabybro, fik i løbet af et splitsekund humøret op igen.

Forhistorien er, at yngste af børnene kom til skade i en håndboldkamp, og ved et efterfølgende besøg på skadestuen på Hjørring Sygehus, vil lægerne ikke tage ansvaret for, at den unge pige blev løftet ud af familiens bil, uden hjælp fra Falck.

Da Falck kom til stede, valgte man uden videre at skære bilens tag op, for på sikker vis at kunne løfte hende ud af bilen uden at forværre skaden yderligere.

Bilen blev totalskadet og familien var hermed bragt i en situation, hvor bilens kaskoforsikring skulle træde til. Først på dette tidspunkt skulle policens paragraffer nærlæses, og i særdeles alt hvad der var skrevet med småt.

Resultatet blev, at en skade af den art som Falck havde påført bilen, faldt udenfor forsikringens dækning og dermed var der fire personer fra Kaas, der stod og manglede den daglige transportmulighed til skole og arbejde.

Der stor ikke lige ny bil på budgettet.

Opkaldet fra Hyundai i Aabybro var hjælp fra en helt uventet kant. Indehaver Kurt Larsen tilbød kvit og frit en bil af samme størrelse og måske i lidt bedre kvalitet, som den der nu var sendt til skrot.

Det eneste der skulle til, var at Tina mødte op i butikken for at hente bilen. Den stod med plader, og var klar til at komme ud at køre.

- På ni dage er jeg gået fra dyb bekymring, frustration og afmagt til at være taknemlig og overlykkelig. Det faktum, at der er personer med et hjerte, der er lidt større end gennemsnittet rører mig meget. At få en bil som gave fra en hel uventet kant er meget uvirkeligt. Det der så ud til at være en alvorlig rygskade var ikke så slemt, som først antaget, og vi har fået en anden og meget flottere bil, end den der blev totalskadet gør at vi nu igen kan se fremad, sluttet Tina Madsen af.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.